2021 Yılının En Yeni Kokuları

Sezonun en yeni kokularını listeledik.

Kokunun insanda güçlü duygular uyandırdığı söylenir. Muhtemelen 2020 yılı, hepimizin hafızalarından silmek istediği bir dönem olmuştur. 2021 yılı ile birlikte bu kötü dönemin tüm olumsuzluklarını kafanızdan silmek için koku değişikliğine gitmeye ne dersiniz?

Aşağıda, piyasaya sürülecek en şık, en yeni kokulardan birkaçını listeledik. Bu kokulardan herhangi birini seçerek bedeninizi ve ruhunuzu tazeleyebilirsiniz.

#1 Lil Fleur Limited Edition

Lil Fleur Limited Edition

Lil Fleur, ikonik siyah başlık yerine renkli kapaklarla yeni kokular sunuyor. Hem mutlu hem de hüzünlü genç duyguların yoğun, dalgalanan dünyasından ilham alan Lil Fleur Limited Edition, cüretkârlığın ve samimiyetin bir yorumu. Koleksiyon, Cassis (Kuş üzümü) , Rose (Gül), Tangerine (Mandalina), Saffron (Safran), Amber ve Blonde Wood seçeneklerini sunuyor. Lil Fleur Limited Edition, her anı dolu dolu yaşayan, duygularını açık bir şekilde dışa vuran herkes için muhteşem bir seçenek gibi görünüyor.

#2 Love in White

Creed Love in White

Oryantal çiçeksi kokulardan vazgeçemiyorsanız bu koku tam size göre! Love in White, oryantal ve çiçeksi notaları birleştiren özel bir koku. Yelken sevgisinden ilham alarak, denizin uyumu hissiyle birlikte mükemmel bir özgürlük hissini sembolize ediyor. Love in White’ın üst notasında portakal kabuğu; orta notalarında İris, Nergis, Manolya, Pirinç, İtalyan Yasemin, Bulgar Gülü; alt notalarında ise Sandal ağacı, Vanilya, Amber bulunuyor.

#3 Eau de parfum Eau Rihla

Eau de parfum Eau Rihla

Eau Rihla, deri kokusunu anımsatan “bitkisel” bir koku. Şişe tasarımından notalarına kadar, her detayıyla özel bir hikâye anlatan Eau Rihla, Doğu’nun yollarındaki gece ve gündüzün zıtlığını yansıtıyor.

#4 Portrait of a Lady

Portrait of a Lady

Portrait of a Lady’nin içerisinde ki gül, paçuli ve tütsü gibi farklı notaların birbiriyle uyumu baş döndürücü bir güzellik sunuyor. Modern klasik bir karaktere sahip olan bu koku, duyumsal güzelliği çağrıştırıyor.

#5 Juliette Has A Gun Moscow Mule

Juliette Has A Gun Moscow Mule

Juliette Has a Gun’ın yeni parfümü Moscow Mule gündelik hayatın yoğunluğundan ve rutininden kaçmak için tasarlanan bir koku. Moscow Mule içkisinden esinlenerek hayata geçirilen parfüm, sizi her an partiye gidecekmişsiniz gibi zinde hissetmenizi sağlayacak. Rutin hayatınızı hareketlendirmek için Juliette Has A Gun Moscow Mule kokusunu tercih edebilirsiniz.

#6 Mizensir Poudre d’Or

Mizensir Poudre d’Or

Mizensir Poudre d’Or parfümü, Tiare çiçeği, Paradisone, Exaltone, iris, Sandal ağacı ve vanilyanın birleşiminden oluşan özel bir koku. Pudramsı his için, nadir misk ve sandal ağacı ikilisi ile vurgulanırken, iris ve vanilya notaları nerdeyse bir kozada kıvrılmak istemenize neden olan dokunsal hissi verir.

#6 Delina La Rosée

Delina La Rosée

Delina La Rosée, özel şeffaf pembe şişesi ile yaz aylarını anımsatıyor. Parlak ve güneşli günler için tasarlanan Delina La Rosee kokusunun şeffaf su çiçekleri ve şakayık karışımı, taze, kadifemsi, küstah ve narin gülün birçok notasını hatırlatıyor.